Login firme   Inregistrare Firma
Jaluzele Verticale

   In ultimii ani jaluzelele verticale s-au dovedit a fi cea mai optima solutie pentru decorarea ferestrelor oferind o serie de avantaje. Sunt foarte usor de intretinut si utilizat, intr-o nota de eleganta si simplitate ajuta la completarea decoratiunilor interioare, ofera protectie impotriva razelor solare si totodata va feresc de privirile indiscrete, avand grija de intimitatea dumneavoastra. Sina speciala cu profil din aluminiu permite miscarea usoara a benzilor prin actionarea celor doua snururi. Benzile pot fi actionate lateral de la stanga la dreapta sau invers, dinspre cetru spre marginea sinei, dar si de la margine catre centru. Deasemenea benzile pot fi actionate si prin rasucire facilitand reglarea luminozitatii incaperilor in timpul zilei.

MODELE TEXTURI JALUZELE VERTICALE:


    BEATA       
60 lei / MP
 
 
 

   CAROL      
41 lei / MP
 
 
 

  EVELIN
41 lei / MP
 
 
 

    JENNY      
65 lei / MP
 
 
 

    LIPO      
70 lei / MP
 
 
 
 

    MARINA   
45 lei / MP
 
 
 

    PEGGY   
90 lei / MP
 
 
 

      RAY     
65 lei / MP
 
 
 

    SANDRA    
44 lei / MP
 
 
 

      SONIA   
42 lei / MP
 
 
 
 

    SPRING   
90 lei / MP
 
 
 

    TAMY    
indisponibil
 
 
 

    VANESSA
45 lei / MP
 
 

      VIOLA    
55 lei / MP
 
 

ANETA
58 lei / MP
 

CORRA
35 lei / MP
* Culorile materialelor prezentate sunt cu titlu informativ. Pot exista diferente intre culorile prezentate si realitate 

 

Preturile includ sina, TVA, transport si montaj. ** 

Inaltimea minim facturabila este de 1,5 metri liniari . 

Costuri suplimentare**

 Comandati acum la:

TEL: 0724.361.202; 0721.927.835; 031.431.48.28. 

Email: office@clicktopserv.ro; office@pret-jaluzeleverticale.ro 

Caracteristici si intretinere:

Benzile jaluzelelor verticale indiferent de model au aceleasi  caracteristici: sunt tratate antistatic si sunt lavabile. Pentru intretinere din cand in cand se aspira cu aspiratorul sau se scutura de praf cu un pamatuf. In timp daca acestea se murdaresc se pot spala in apa calduta (max. 40 grade) cu o perie moale si sapun lichid, dupa ce in prealabil au fost lasate la inmuiat maxim 15 min. Dupa  spalare se limpezesc cu dusul, iar apoi se vor lasa la scurs. Pentru indreptarea benzilor dupa ce acestea au fost spalate se pot agata pe carucioarele sinei inainte ca acestea sa se fi uscat, iar acestea se vor indrepta de la sine intr-o zi doua.

ATENTIE!

A nu se calca cu fierul.

A nu se spala la masina de spalat.